Ipari épületek - Duna-Dráva Cement Kft. beremendi gyáregység klinkerelőállító vonal korszerűsítése - M Mérnöki Iroda Kft. Altaform Kft. által kivitelezett hőcserélőtorony és kemencepor-siló építését bemutató videó az alábbi linkre kattintva érhető el:  Csúszási munkálatok (50MB)

" />

Duna-Dráva Cement Kft. beremendi gyáregység klinkerelőállító vonal korszerűsítése

Év: 2007
Beruházó: Duna-Dráva Cement Kft. beremendi gyára
Munka jellege:
  • Generáltervezés
  • Építési engedélyezési tervek
  • Kivitelezési tervek
Közreműködők:
  • Polysius AG. – technológiai tervezés

A klinkerelőállító vonal korszerűsítésével a beremendi gyár utolsó nagy, még eredeti technológia szerint működő egysége is átépítésre kerül. A korszerűsítés magában foglalja egy új, közel 100m magas hőcserélő torony építését, egy új kemencepor-siló építését, meglévő klinkerhűtő épület átépítését és a kemence véggáz csővezeték-rendszerének, szűrőrendszerének valamint a klinkerhűtő-levegő csővezeték-rendszerének és portalanításának teljes átépítését.
Feladatunk valamennyi építmény és a technológiai csővezeték-rendszerek és gépek alátámasztó-acélszerkezeteinek tervezése.

Az Altaform Kft. által kivitelezett hőcserélőtorony és kemencepor-siló építését bemutató videó az alábbi linkre kattintva érhető el:  Csúszási munkálatok (50MB)